פטריות עשב עם יין לבן
אם יש לך בערך 25 דקות כדי לבלות במטבח, פטריות עשב עם יין לבן עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 653 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם יין, עירית, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד גם כור ד ' אובר ידידותי מאוד לתקציב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מהימאהי עם רוטב יין לבן עשב, מהימאהי עם רוטב יין לבן עשב, ו קבובי עוף יין לבן עשב.
הוראות
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית.
מניחים פטריות במחבת, מתבלים בתיבול איטלקי ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב תדיר.
מערבבים את היין והשום למחבת, וממשיכים לבשל עד שרוב היין מתאדה. מתבלים במלח ופלפל, ומפזרים עירית. המשך בישול 1 דקה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
![לורן-פרייר ברוט]()
לורן-פרייר ברוט
לורן-פרייר ברוט ל-פ הוא נושא התקן לסגנון הבית של לורן-פרייר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פי משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף רענן ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של הדרים ופירות לבנים. הסגנון הקליל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן הזוג האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.