פטריות פורטבלו בגריל עם עגבניות ומוצרלה טרייה
פטריות פורטבלו בגריל עם עגבניות ומוצרלה טרייה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שום, מוצרלה עמוסה במים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), פיצה פורטובלו עם מוצרלה טרייה, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן את הברביקיו (חום בינוני גבוה).
טפטוף 3 כפות של שמן זית על שני הצדדים של הפטריות.
מפזרים את הפטריות במלח ופלפל.
טפטוף שמן זית על מחבת גריל כדי למנוע פטריות דבק. גריל עד הפטריות מחוממות דרך ומכרז, על 5 דקות לכל צד.
בינתיים, לטאטא את שמן זית כתית מעולה ושום בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים את העגבניות, הגבינה, הבזיליקום וזורקים למעיל. מתבלים את סלט העגבניות, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מניחים 1 חם פטריות צלוי בצד למעלה על כל אחד 4 צלחות.
מפזרים יותר מלח ופלפל. כפית את סלט עגבניות על גבי הפטריות, טפטוף עם שמן זית כתית כדי לסיים, על 1 כף ומגישים.