פטריות פורטובלו ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות Portobello. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 792 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם בשר בקר טחון, שאלוט, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית.
מוסיפים את השום והצלצלי למחבת וקמח עד שהתרככו.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף את המניה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומבשלים עד מתרכך.
מוסיפים 1 כף מלח, 1/2 פלפל כפית, קאיין,כרוב כבוש ומלח. מבשלים עד שכל הנוזל נספג. מערבבים את כל גבינת השמנת למעט 1 כף.
טפטוף פטריות עם שמן זית וכאלה עם תערובת הבשר.
בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, גבינת שמנת הנותרים וכמה מלח ופלפל. מחלקים את פירורי הלחם ציפוי מעל פטריות ממולאות ומטגנים עד מבעבע, 3 עד 4 דקות.