פטריות פיצה במילוי נקניק
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית ? פטריות פיצה ממולאות נקניקיות יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם פטריות, גבינת מוצרלה רזה חלקית, רוטב ספגטי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: פטריות ממולאות נקניק , פטריות ממולאות נקניק ופטריות ממולאות עם נקניק .
הוראות
הסר גבעולי פטריות; הניחו כובעים בצד. קוצצים גבעולים; לְהַפְרִישׁ. במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מוציאים בעזרת כף מחוררת.
בטפטופים מטגנים בצל וגבעולים של פטריות. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ונקניק. מכניסים לתוך כובעי פטריות.
מניחים בתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.