פטריות פסטו קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פסטו Crostini פטריות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 136 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם באגט, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פסטו קרוסטיני, אפונה פסטו קרוסטיני, ו פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה של מים חמים; לחץ כדי לצלול.
בואו לעמוד עד הפטריות רכות, על 15 דקות. לגרוף את הפטריות, להיות בזהירות לא לעורר כל לכלוך שאולי שקע לתחתית המים. להשליך מי פטריות.
מערבבים את פטריות פורצ ' יני, פטריות כפתור, אגוזי מלך, שום ופטרוזיליה במעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס השמן, מיזוג רק עד הפטריות קצוץ דק.
מעבירים את תערובת הפטריות לקערה בינונית. מערבבים בפרמזן. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל, לפי הטעם. אם לא באמצעות פסטו פטריות מיד, לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד כדי למנוע שינוי צבע אפשרי של פטריות.
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה. סדר את פרוסות הלחם על מחבת, לחתוך בצד למטה.
מברשת 1/4 הנותרים כוס שמן על פרוסות הלחם. מבשלים עד זהב חיוור פריך, על 5 דקות.
לחלופין, אתה יכול טוסט הלחם בתנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מסדרים את פרוסות הלחם על 2 תבנית אפייה גדולה וכבדה.
מברשת 1/4 הנותרים כוס שמן על פרוסות הלחם.
אופים עד זהב חיוור פריך, על 15 דקות.
מורחים את הפסטו פטריות על crostini. מסדרים את הקרוסטיני על מגש ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.