קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

פטריות פסטו קרוסטיני

פטריות פסטו קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פסטו Crostini פטריות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 136 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם באגט, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פסטו קרוסטיני, אפונה פסטו קרוסטיני, ו פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה של מים חמים; לחץ כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לעמוד עד הפטריות רכות, על 15 דקות. לגרוף את הפטריות, להיות בזהירות לא לעורר כל לכלוך שאולי שקע לתחתית המים. להשליך מי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
4
מערבבים את פטריות פורצ ' יני, פטריות כפתור, אגוזי מלך, שום ופטרוזיליה במעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס השמן, מיזוג רק עד הפטריות קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבןפטריות כפתור לבן
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מעבירים את תערובת הפטריות לקערה בינונית. מערבבים בפרמזן. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל, לפי הטעם. אם לא באמצעות פסטו פטריות מיד, לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד כדי למנוע שינוי צבע אפשרי של פטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
פסטופסטו
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה. סדר את פרוסות הלחם על מחבת, לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
7
מברשת 1/4 הנותרים כוס שמן על פרוסות הלחם. מבשלים עד זהב חיוור פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
8
לחלופין, אתה יכול טוסט הלחם בתנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מסדרים את פרוסות הלחם על 2 תבנית אפייה גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
מברשת 1/4 הנותרים כוס שמן על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
10
אופים עד זהב חיוור פריך, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מורחים את הפסטו פטריות על crostini. מסדרים את הקרוסטיני על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
פסטופסטו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.