פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים
פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, שומשום קלוי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים, סקווש קלוי, תפוחי אדמה, שאלוט ועשבי תיבול, ו כבש צלוי עם שאלוט, חרדל ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות של שמן שומשום עם שום, זנגביל ורוטב סויה.
מורחים את הפטריות על תבנית אפייה וטפטוף עם הגרסותשם תערובת שמן; לזרוק מעיל. מתבלים במלח. צולים את הפטריות במשך כ -30 דקות, עד מכרז ומזוגג.
בינתיים, על תבנית אפייה גדולה שנייה, לטפטף את שאלוט עם 1/2 כף הנותרים של שמן שומשום; לזרוק מעיל. מתבלים במלח וצולים במשך כ -25 דקות, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב ומכרז.
גרדו את הפטריות הצלויות ואת הצלי לקערת הגשה.
מוסיפים את המנטה, פטרוזיליה, שמיר ושומשום וזורקים למעיל.