קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים

פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים
פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, שומשום קלוי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פטריות צלויות וצלי שאלוט עם עשבי תיבול טריים, סקווש קלוי, תפוחי אדמה, שאלוט ועשבי תיבול, ו כבש צלוי עם שאלוט, חרדל ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות של שמן שומשום עם שום, זנגביל ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים את הפטריות על תבנית אפייה וטפטוף עם הגרסותשם תערובת שמן; לזרוק מעיל. מתבלים במלח. צולים את הפטריות במשך כ -30 דקות, עד מכרז ומזוגג.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, על תבנית אפייה גדולה שנייה, לטפטף את שאלוט עם 1/2 כף הנותרים של שמן שומשום; לזרוק מעיל. מתבלים במלח וצולים במשך כ -25 דקות, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
5
גרדו את הפטריות הצלויות ואת הצלי לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המנטה, פטרוזיליה, שמיר ושומשום וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים חם או חם.