פטריות שובבות
פטריות שובבות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שאלוט, פטריות פורטבלו תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו ירכיים עוף חצופות עם פטריות ותרמילי אפונה, צדפות ושרימפס עם פטריות בר, ו "בחורים חצופים" (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים פטריות ומלח. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 17 דקות או עד לחות מתאדה ופטריות רכות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את מרק הבשר ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מוסיפים למחבת, ומרתיחים 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים בעירית.