פיאסטה גוואקמולי
פיאסטה גוואקמולה דורשת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. למנה זו יש 364 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-36 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו אבוקדו, אבקת צ'ילי, סלסה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 38%. קל לגיחוך פיאסטה גוואקמולי, גוואקמולי, איך מכינים גוואקמולי | גוואקמולי מקסיקני, ופלנטיין ירוק מטוגן עם גוואקמולי ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
טורפים בשר אבוקדו לקערה ומועכים בעזרת מזלג. מערבבים סלסה, אבקת שום, אבקת צ'ילי ורוטב פלפל חריף לתוך פירה אבוקדו.
מורחים מיונז על הגוואקמולי. מכסים את הקערה בניילון נצמד; מצננים במקרר כשעה. מערבבים מיונז לגוואקמולי ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור גוואקמולי. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.