פיאסטה מרק בטטה
מרק בטטה פיאסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 528 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שעועית שחורה, פלפל, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 8 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . מרק קרם בטטה של נאצי , מרק בטטה (מרק קמארה) וקליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקאן תבשיל בטטה בודד) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר גדול מטגנים בשמן את הנקניק, הבטטה, הבצל והפלפל עד שהבצל מתרכך.
להוסיף כמון; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את המרק, העגבניות והשעועית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים פנימה כוסברה.
מקשטים מנות בשמנת חמוצה ובצל ירוק.