קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פילאף אורז פטה של שרה

פילאף אורז פטה של שרה
פילאף אורז פטה של שרה לוקח כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 1.21 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-4 מנות. למתכון הזה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם תרד, אורז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 40% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם פילאף אורז חום ופטריות , פילאף אורז בסמטי בניחוח כמון ופילאף אורז פקאן .

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים את האורזו בחמאה המומסת עד להזהבה, 3 עד 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך האורזו ומבשלים עד לשקיפות, 5 עד 10 דקות. מבשלים ומערבבים את השום לתוך תערובת האורזו-בצל עד להגברת ריח, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ערבבו את האורז וציר העוף לתוך תערובת האורז-בצל; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את המחבת ובשלו על אש קטנה עד שהאורז רך והנוזלים נספגים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסירו מהאש וערבבו פנימה את התרד והפטה. כסו והניחו לעמוד עד שהתרד נובל והפטה נמסה, כ-5 דקות. אווררו בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש