פילאף אורז פטה של שרה
פילאף אורז פטה של שרה לוקח כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 1.21 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-4 מנות. למתכון הזה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם תרד, אורז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 40% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם פילאף אורז חום ופטריות , פילאף אורז בסמטי בניחוח כמון ופילאף אורז פקאן .
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים את האורזו בחמאה המומסת עד להזהבה, 3 עד 5 דקות. מערבבים את הבצל לתוך האורזו ומבשלים עד לשקיפות, 5 עד 10 דקות. מבשלים ומערבבים את השום לתוך תערובת האורזו-בצל עד להגברת ריח, כדקה.
ערבבו את האורז וציר העוף לתוך תערובת האורז-בצל; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את המחבת ובשלו על אש קטנה עד שהאורז רך והנוזלים נספגים, 20 עד 25 דקות.
הסירו מהאש וערבבו פנימה את התרד והפטה. כסו והניחו לעמוד עד שהתרד נובל והפטה נמסה, כ-5 דקות. אווררו בעזרת מזלג.