פילאף עדשים
Zesty lentil & haddock pilaf עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 489 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שקדים, פילה האדוק, לארוז עדשים puy מבושל מוכן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: Haddock Zesty עם תפוחי אדמה כתוש & אפונה, Sicky Herbed אורז פילאף, ו סלט תרד פיקנטי עדשים.
הוראות
מבשלים את האורז במים רותחים עד רק רך, ואז לנקז. בינתיים, מטגנים את הבצל בשמן במחבת גדולה לא מקל על חום בינוני במשך 10-12 דקות עד הזהב. להביא קצת מים לרתיחה במחבת רדודה.
מוסיפים את פילה האדוק, לחלוט במשך 4 דקות עד הדג הוא רק מבושל, ולאחר מכן לנקז ולשבור פתיתים גדולים. כפית חצי בצל על צלחת, ואז להפריש.
מערבבים את האורז ועדשים סחוט לתוך מחבת הבצל, ואז לקפל דרך הדגים, גרידת לימון ופטרוזיליה כדי לחמם דרך.
מגישים עם בצל שמורות וקומץ שקדים, עם טריזי לימון בצד עבור לסחוט מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.