קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

פילאף עדשים

פילאף עדשים
Zesty lentil & haddock pilaf עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 489 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שקדים, פילה האדוק, לארוז עדשים puy מבושל מוכן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: Haddock Zesty עם תפוחי אדמה כתוש & אפונה, Sicky Herbed אורז פילאף, ו סלט תרד פיקנטי עדשים.

הוראות

1
מבשלים את האורז במים רותחים עד רק רך, ואז לנקז. בינתיים, מטגנים את הבצל בשמן במחבת גדולה לא מקל על חום בינוני במשך 10-12 דקות עד הזהב. להביא קצת מים לרתיחה במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את פילה האדוק, לחלוט במשך 4 דקות עד הדג הוא רק מבושל, ולאחר מכן לנקז ולשבור פתיתים גדולים. כפית חצי בצל על צלחת, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פילה האדוקפילה האדוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מערבבים את האורז ועדשים סחוט לתוך מחבת הבצל, ואז לקפל דרך הדגים, גרידת לימון ופטרוזיליה כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עדשיםעדשים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים עם בצל שמורות וקומץ שקדים, עם טריזי לימון בצד עבור לסחוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.