קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פילה Hake עם אורז יסמין

פילה Hake עם אורז יסמין
פילה Hake עם אורז יסמין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 419 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פלפל, כמה פילה דגים בשר מוצק אחר, אורז יסמין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו פילה Hake עם אורז יסמין וכרוב, אורז יסמין קוקוס מבושל בצורה מושלמת ללא סיר אורז, ו אורז יסמין קוקוס מבושל בצורה מושלמת ללא סיר אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat. מסדרים את הפילה בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מניחים 2 ענפים של שמיר, 3 פרוסות לימון, ו 1 כף חמאה על כל פיסת דגים. לטגן עד הדג הוא רק מבושל והוא קשקשי ואטום, 10 עד 12 דקות. לזרוק את האורז החם עם החמאה הנותרת ואת ההתלהבות. כפית את האורז על צלחות ארוחת ערב ולמעלה עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מגישים עם כרוב מאודה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.