קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

פילה בקר בהשראת יפנית

פילה בקר בהשראת יפנית
סינטה בקר בהשראת יפנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 676 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות והרימו נבטי שעועית, פלפל אנגלי טחון, מלפפון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. נסו סלט בקר ואטריות בהשראת יפנית, צלי סיר בהשראה יפנית, ו צלעות בקר קצרות בהשראת מרוקאי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משפשפים תערובת תיבול לשני צידי הפילטים ומניחים בשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת. בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ יין אורז, שמן שומשום, פלפל אנגלי, ג ' ינג ' ר ושום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
2
יוצקים מרינדה לשקית ומנערים בעדינות כדי להבטיח שהיא מצפה את הבשר. מקררים פילטים למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בשרבשר
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים פילטים משקית הניילון ושומרים מרינדה. השתמש במגבת נייר כדי לייבש את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הפילטים מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים פילה על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס (60 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את יתרת שמן הזית. מערבבים את הכרוב, הפטריות, המלפפונים, נבטי השעועית, אפונת השלג והבצל הירוק עד שהם רכים, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את התרד, הפטרוזיליה והמרינדה השמורה; מבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
אפונה לבנהאפונה לבנה
מרינדהמרינדה
כרובכרוב
פטרוזיליהפטרוזיליה
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להגשה מחלקים את הירקות בין ארבע צלחות; חותכים את הפילטים לפרוסות עבות ומניחים על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טנדרלוין פילהבשר טנדרלוין פילה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלפפון קצוץמלפפון קצוץ2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ2(חוֹרֶף)allspice הקרקעallspice הקרקע4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב מגורר נאפה (סינית) כרוב מגורר נאפה (סינית)2(חוֹרֶף)חומץ יין אורזחומץ יין אורז2(חוֹרֶף)תערובת תיבול ללא מלחתערובת תיבול ללא מלח2(חוֹרֶף)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה קצוצותפטריות שיטאקה קצוצות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה שלג טרי, גזוזאפונה שלג טרי, גזוז2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי תרד טריים קצוציםעלי תרד טריים קצוצים