פילה בקר ברוטב יין אדום
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, מרז'ורם, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מ tenderloin; לקפל תחת 3 אינץ ' של קצה קטן. לקשור tenderloin עם מחרוזת במרווחים 2 אינץ'.
שלב יין הבא 6 מרכיבים גדול zip-top כבד חובה שקית פלסטיק.
להוסיף פילה לשקית, ולאטום. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר tenderloin מן התיק, הזמנת מרינדה. מתח מרינדה; להשליך מוצקים, ולהגדיר המרינדה בצד. מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף פילה, ומבשל 2 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
מניחים tenderloin על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה. הכנס מדחום לחלק העבה ביותר של tenderloin.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 140 (נדיר) כדי 160 (בינוני).
מניחים פילה על מגש הגשה; מכסים בנייר אלומיניום.
מניחים עמילן תירס בקערה. בהדרגה להוסיף את 1/4 כוס שמורות מרינדה, מיזוג עם חוט להקציף; להפריש.
המקום שנותר מרינדה שמורות בתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.