פילה דג איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילה דגים איטלקי. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני יש 242 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 ומחירו 4 מנות.45 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פילה דג, גבינת פרמזן, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו דג איטלקי, פילה דגים, ו פילה דג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את הקישואים, הפטריות, האורגנו והבזיליקום. מבשלים 3 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות ומדביקים. מבשלים 8-10 דקות או עד לחימום.
מניחים פילה בתוך 11 אינץ ' לא משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה; למעלה עם תערובת ירקות.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 20 דקות או עד דגים פתיתים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות וניקה ווניקה ג ' סרה פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
וניקה ווניקה ג ' סרה פינו גריגיו
צבע הנחושת הטבעי המופק עם מקרציה הוא חתימתו של יין זה ועושרו עם מזכיר אגס וויליאמס, בננה ופרחי שיטה עטופים בניחוח קל של משמש טרי. טעם מסקרן עם טעמים נעימים של סירופ אגסים וקליפות חבושים. איזון חומצה / אלכוהול טוב עם גימור פירותי ארוך. זוג עם ביצים ואספרגוס, ניוקי עם דלעת וריקוטה, ריזוטו עם "סקלופיט" (עשבי בר).