פילה דג באיו עם רוטב פקאן מתוק-חם
פילה דגים באיו עם רוטב פקאן מתוק-חם הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 408 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, תערובת לחם תירס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פילה דג פקאן מצופה, פילה דגים ברוטב לימון, ו פילה דגים ברוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תערובת לחם תירס ותבלינים קריאולית עד מעורבב.
מפזרים מלח ופלפל על פילה. לדלות פילה בתערובת לחם תירס.
יוצקים שמן לעומק של 4 אינץ ' לתוך תנור הולנדי גדול; חום עד 37
פילה מטגנים, בקבוצות, 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד או עד הזהב.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
מגישים עם רוטב פקאן מתוק-חם.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מרתה לבן חמאה Cornbread
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.