פילה דג ים תיכוני
פילה דג ים תיכוני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלים בזיליקום, עגבניות משומר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו פילה דג ים תיכוני, פילה דגים, ו פילה דג עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. תבנית אפיית מעיל ללא תרסיס בישול מקל.
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה. מעט מלח ופלפל דגים.
אופים 12 דקות. אם הדג הוא מעל 1 אינץ ' עבה, להגדיל את זמן הבישול 15 דקות.בינתיים, שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד מתרכך.
מוסיפים עגבניות, זיתים, יין, בזיליקום, שום ותימין. מבשלים, חשוף, 3 דקות.
מוציאים דגים מהתנור. רוטב כפית על דגים. חזור לתנור; אופים 5 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.