קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר

פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר
פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, שומשום, זרעי שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פילה דגים מצופה פתית תירס עם רוטב טרטר Dilled, פילה דגים מרוסק עם שום פרוס ורוטב חמאה, ו שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר טיפת מים רוחשת במהירות במגע עם השמן, מוסיפים את השום ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים במהירות עד ארומטי אבל רק מעט השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את מלאי הדגים, רוטב סויה, שרי, סוכר ורוטב צדפות ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. הפחת את החום לנמוך ומבשל את הרוטב, חשוף, עד שהטעמים מעורבבים והרוטב צמצם מעט, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
מלאי דגיםמלאי דגים
רוטב סויהרוטב סויה
שרי.שרי.
רוטברוטב
סוכרסוכר
3
להקציף 2 כפיות של קורנפלור עם מים קרים להתמזג. כאשר חלקה, לטאטא את התערובת לתוך רוטב רותח, ערבוב עד מעובה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר את המחבת מהחום ולשמור חם, מכוסה, בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
שלב את החלבונים ביצה הנותרים 1 כף קורנפלור בקערה רחבה, רדודה להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
שלב את זרעי שומשום שחור ולבן על צלחת. טובלים כל פילה דגים הראשון בתערובת ביצה-לבן כדי מעיל שני הצדדים, ואז זרעי שומשום כדי לכסות לחלוטין, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
דגיםדגים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
7
מניחים כל פילה כפי שהוא מצופה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מחממים את שמן הספל הנותר במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הוסף חצי פילה דגים או רבים ככל שיתאימו בנוחות; לא קהל המחבת. לטחון עד השחמה קלה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד, בהתאם לעובי הפילה. התאם את החום לפי הצורך כך הפילה חום יפה אבל הזרעים לא לשרוף. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את הפילה מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן מגש. לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולשמור חם בתנור בזמן שאתה לטגן את הפילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
תנורתנור
מחבתמחבת
11
כאשר כל הפילה הם מרוסק, כפית את הרוטב החריף עליהם לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.