פילה חזיר בגריל
פילה חזיר בגריל עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 8 שעות ו 57 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פילה חזיר בגריל עם אבוקדו-סלסת אפרסק וגוואקמולי עגבניות בגריל, פילה חזיר ממולא מעל קייל בגריל טפטף עם וויסקי אפרסק בגריל בורה בלאן, ו פילה חזיר בגריל בקריביים עם סלסת אננס בגריל.
הוראות
מערבבים מרכיבי מרינדה בכוס מדידה ומערבבים לאיחוד.
מניחים את שקדי החזיר בשקית ניילון אטומה.
יוצקים מרינדה על שקד ושקית האיטום. משרים לילה במקרר.
מחממים גריל חיצוני או מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מוציאים שקדי חזיר מהמרינדה ומייבשים.
מברישים שמן זית על הגריל ומעל הבשר לקבלת טעם נוסף. שמורת מרינדה. צולים פילה עד לבישול, כ-30 דקות עד 40 דקות על אש בינונית. או צולים בתנור במשך 35 עד 45 דקות. אפשר לבשר לנוח כ -10 דקות לפני שחותכים לחתיכות הגשה בגודל 2 אינץ'.
בזמן שהבשר צולה מביאים לרתיחה מרינדה שמורה בסיר קטן, ואז מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות עד שהוא מצטמצם לכ -2 כפות. מערבבים מדי פעם.
מזלפים כמות קטנה של מרינדה על כל נתח בשר.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם הבחירות המובילות שלי לבשר חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר]()
אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר
תווית הכסף פינו נואר בעלת צבע אודם עז וחושפת בושם מפתה של שזיפים אדומים, פרחים ותבלינים מתוקים. טעמים פזרניים של דובדבן שחור, דומדמניות כהות ותות ממלאים את החיך הקטיפתי בעוד תווים של אלגום ממשיכים לגימור הרך והאלגנטי.