קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו

פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו
פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזיר צ'יפוטלה עם סלט תירס קלוי, סטייק אידיוט וסלט מנגו פנזנלה עם רוטב חוות חזרת, ו בשר חזיר עם מנגו להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את הלחם על תבנית עם מסגרת וצולים עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
תן מגניב.
4
שמים 1 כף מהחומץ, העגבניות והמיצים שלהם, השום ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, וזורקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים 2 כפיות מהשמן במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את התירס ומורחים בשכבה אחת. מבשלים עד להשחרת כתמים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מוסיפים את הצ ' ילי והבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה ופריך-רך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מעבירים את התערובת לקערה עם העגבניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
העלו את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס ונגבו את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מפזרים את החזיר עם 1/2 כפית מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את החזיר ומבשלים, הופכים לפי הצורך, עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מברישים עם יתרת 1 כף החומץ. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר רושמת 145 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך למנוחה של מספר דקות ואז פורסים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
מוסיפים את הלחם והכוסברה לסלט התירס ומערבבים בעדינות יחד. מחלקים את החזיר והסלט באופן שווה בין ארבע צלחות. מחלקים את היוגורט והמנגו באופן שווה בין ארבע קערות קטנות, להגשה בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון