פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו
פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזיר צ'יפוטלה עם סלט תירס קלוי, סטייק אידיוט וסלט מנגו פנזנלה עם רוטב חוות חזרת, ו בשר חזיר עם מנגו להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מורחים את הלחם על תבנית עם מסגרת וצולים עד להזהבה, כ -10 דקות.
שמים 1 כף מהחומץ, העגבניות והמיצים שלהם, השום ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, וזורקים יחד.
מחממים 2 כפיות מהשמן במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את התירס ומורחים בשכבה אחת. מבשלים עד להשחרת כתמים, כ -3 דקות.
מוסיפים את הצ ' ילי והבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה ופריך-רך, כ -2 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה עם העגבניות. הניחו בצד.
העלו את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס ונגבו את המחבת.
מפזרים את החזיר עם 1/2 כפית מלח ומעט פלפל.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, הופכים לפי הצורך, עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מברישים עם יתרת 1 כף החומץ. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר רושמת 145 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 25 עד 30 דקות.
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך למנוחה של מספר דקות ואז פורסים.
מוסיפים את הלחם והכוסברה לסלט התירס ומערבבים בעדינות יחד. מחלקים את החזיר והסלט באופן שווה בין ארבע צלחות. מחלקים את היוגורט והמנגו באופן שווה בין ארבע קערות קטנות, להגשה בצד.