קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו

פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו
פילה חזיר עם סלט פנזנלה תירס ויוגורט עם מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזיר צ'יפוטלה עם סלט תירס קלוי, סטייק אידיוט וסלט מנגו פנזנלה עם רוטב חוות חזרת, ו בשר חזיר עם מנגו להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מורחים את הלחם על תבנית עם מסגרת וצולים עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
תן מגניב.
4
שמים 1 כף מהחומץ, העגבניות והמיצים שלהם, השום ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, וזורקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מחממים 2 כפיות מהשמן במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את התירס ומורחים בשכבה אחת. מבשלים עד להשחרת כתמים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מוסיפים את הצ ' ילי והבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה ופריך-רך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מעבירים את התערובת לקערה עם העגבניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
העלו את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס ונגבו את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
10
מפזרים את החזיר עם 1/2 כפית מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוסיפים את החזיר ומבשלים, הופכים לפי הצורך, עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מברישים עם יתרת 1 כף החומץ. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר רושמת 145 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך למנוחה של מספר דקות ואז פורסים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
מוסיפים את הלחם והכוסברה לסלט התירס ומערבבים בעדינות יחד. מחלקים את החזיר והסלט באופן שווה בין ארבע צלחות. מחלקים את היוגורט והמנגו באופן שווה בין ארבע קערות קטנות, להגשה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים