פילה חזיר עם רוטב סיידר שאלוט
בשר חזיר פילה עם רוטב סיידר שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך שאלוט, סיידר תפוחים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רסק התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי רסק תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט, ו בשר חזיר צלוי עם תפוחים ורוטב סיידר.
הוראות
כדי להכין חזיר, לשפשף חזיר עם שמן ושום; מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים חזיר על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 160 (בקושי ורוד).
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
כדי להכין רוטב, לחמם סיר בינוני על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שאלוט, ומבשלים 1 1/2 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים סיידר, מרק, רסק תפוחים, 1/2 כפית מלח, אבקת חמישה תבלינים, ו 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. לבשל תערובת סיידר עד מופחת 1 כוס (כ 10 דקות); מערבבים 3 כפות מיץ לימון טרי.