פילה טורבט מאודה עם תפוחי אדמה ולפת
אם יש לכם בצל קטן-בינוני, פטרוזיליה, תפוחי אדמה ב 1-2 נתחים אינץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. נסו בצל ירוק מאודה פילה דג ג'ינג'ר עם בוק צ' וי, תפוחי אדמה קלויים & לפת, ו תפוחי אדמה מרוסקים, גזר לבן ולפת. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מכוסה כבדה עם כף שמן ומבשלים את הבצל על חום בינוני-נמוך או נמוך עד שקוף וקרמל קלות, כ 6-8 דקות. נקה בצד את הבצל ממרכז המחבת ולהוסיף את תפוחי האדמה ולפת, יחד עם עוד טיפת שמן במידת הצורך. כאשר ירקות מתחילים להתבשל, מוסיפים את העגבניות ואת השום ניפץ למחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עוד 2-3 דקות ועונה עם מלח ופלפל. ברגע שתפוחי האדמה עומדים באמצע הדרך להיות מבושלים לחלוטין, מניחים את חתיכות הדגים על גבי כל דבר בשכבה זוגית, מוודאים שאף אחד לא נוגע בתחתית המחבת. להשפריץ עם לימון, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות.
בואו לבשל במשך כ 10 דקות ללא פתיחה. לאחר הפתיחה, לבדוק דגים כדי לראות אם כל חתיכה היא אטום לחלוטין (מבושל) ולא שקוף (לא מבושל). למעלה עם הנותרים מיץ לימון, פטרוזיליה ולהעביר צלחות כדי לשרת.עלות Calculator1 פילה טורבט גדול (ב $7.99 על מכירה ב Whole Foods): $ 5.001 lb תפוחי אדמה סגולים (מ Windfall Farms): $1.501 / 4 lb לפת תינוק זהב (מ Windfall Farms): $0.38 קומץ קטן (5-
עגבניות ענבים (ב $4 / קרטון): $ 1.001 בצל אדום: $ 0.301 פטרוזיליה חבורה: $ 2.001 לימון: $0.33 שמן זית, 2 שיני שום, מלח, פלפל: $0.30 סך הכל: $ 10.81 גורם בריאות
שלוש נקודות בראוני: ציון מוצק, הודות לתזונה מעוגלת היטב ושומנים מינימליים אך בריאים. כמו אומגה 3, בכל מאכלי הים, ושמני זית מאושרים בלב במקום חמאה (ליווי שכיח מדי לכל מאכלי הים). אם אתה רואה תפוחי אדמה צבעוניים בפראות במקום רק לבן או צהוב בשר ובמיוחד אם הם באותו מחיר כמו האמור לעיל, כמו כל כך הרבה חוות Greenmarket אז בכל האמצעים, מלאי למעלה, הם מעט גבוה יותר נוגדי חמצון. לפת גם הם לא slackers כשמדובר ויטמינים, מתן סיבים, אשלגן, והרבה ויטמין A. גורם ירוק
שבעה עלי מייפל: הכוונה הייתה לשמור על הארוחה הזאת קרוב לעונה והתמחויות מקומיות ככל האפשר, אבל אבוי, כמה דברים פשוט נזרקים לפעמים. כמו עגבניות הענבים, תוספת של הרגע האחרון, אבל אחת שבאמת נתנה למנה את המתיקות והחומציות שהיא צריכה. זה, ואת הלימון, שהוא רחוק מלהיות מקומי או עונתי כאן גם כן. הריצה הראשונה של מתכון זה עם הוק שמרה על החלבון העיקרי במרחק של מדינה, שנתפס בלונג איילנד על ידי דיג פורה וידה; אם כי הטורבו היה לנו פסיפיק wild-נתפס, על פי מזונות מלאים. אבל הדבר החשוב ביותר שיש לקחת בחשבון עם דגים הוא אולי לא יישוב, אבל המצב של סיכון בשל דיג יתר. ורק מבדיקת התוצאות של "משמר פירות הים" גיליתי שהאטלנטיק הייק אכן דגה יתר על המידה. טוב לדעת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.