קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף

פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף
פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו כבד עוף מוקפץ על טוסט, עוף כבד Pâtã© עם תפוחים מזוגגים מייפל, ו מטוגן-עוף-כבד ומטוגן-בצל פו בנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף 3 כפות של החמאה ומערבולת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מוסיפים את הבצל ומורידים את החום למדיום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הברנדי, ואז את המניה, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בשליש אחד, ואז מערבולת הנותרים 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
מחממים מחבת sauté על חום גבוה ומוסיפים את השמן. כאשר רק עישון, להוסיף את החמאה ותפוחים וsauté במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר לצלחת חמה.
1
מחממים שתי מחבתות גדולות מעל חום גבוה.
2
מוסיפים 1 כף שמן החמאה למחבת אחת ו-3 כפות שמן לשנייה. על צלחת, העונה הכבד להחליק עם מלח ופלפל ואבק קלות עם וונדרה. כאשר השמן במחבתות מעשן, מוסיפים את הכבדים למחבת עם החמאה וההחלקה, הצד הלבן ביותר למטה, למחבת השנייה. מנמיכים את החום בינוני גבוה ומבשלים עד חום זהוב. הפעל את להחליק ולסיים בישול בצד השני. לסחוט מיץ לימון על הדג.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סקייטסקייט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1
יוצקים קצת רוטב במרכז צלחת הגשה, ואחריו להחליק. למעלה עם כבד עוף, תפוחים, עירית.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סקייטסקייט
2
למרות שההחלקה עומדת על כבד העוף ("כבד האווז של האיש המסכן"), כבד רב מדי גובר על הצלחת. אז אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כבד אווזכבד אווז
כבדכבד
סקייטסקייט
3
מבישול ללא גבולות מאת אניטה לו. זכויות יוצרים © 2011 Anita Lo; photographs copyright © 2011 Lucy Schaeffer. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.