קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

פילה מיניון ממולא סרטנים ושיטאקי עם צדפות צוללות עטופות ברשתות תפוחי אדמה סגולות פרואניות ורוטב ברנייז

פילה מיניון ממולא סרטנים ושיטאקי עם צדפות צוללות עטופות ברשתות תפוחי אדמה סגולות פרואניות ורוטב ברנייז
סרטנים ושיטאקי ממולאים פילה מיניון עם צדפות צוללות עטופות ברשתות תפוחי אדמה סגולות פרואניות ורוטב ברנייז עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון קטוגני זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1063 קלוריות. אם יש לכם מלח, פלפל, פירורי לחם לא מלוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פילה מיניון ממולא סרטן עם רוטב פלפל ויסקי, פשוט אלגנטי פילה מיניון W רוטב Bearnaise, ו פילה מיניון ממולא סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הפטריות, שאלוט וסלרי, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים עד רך ועדין, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שאלותשאלות
סלריסלרי
3
מוסיפים את השום, אזובית, אורגנו ופטרוזיליה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
4
הסר מהחום ולתת מגניב. מקפלים את פירורי בשר ופירורי לחם לתוך תערובת פטריות מקורר ולהעביר לקערה של מעבד מזון. דופק עד החומרים הם קצוצים דק משולב באופן מלא, על 30 שניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בשר סרטניםבשר סרטנים
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מטלית חום.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
חותכים חתך אופקי 2 אינץ במרכז כל פילה, להיזהר לא לחתוך את הסטייקים לשניים, כדי ליצור כיס למילוי. דברים חלקים שווים של רוטב פטריות לתוך כל סטייק.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מילוימילוי
סטייק.סטייק.
7
יוצקים את הפלפל הגס על משטח שטוח ומגלגלים את הקצוות של הסטייקים עליהם למעיל. לעטוף 2 פרוסות בייקון סביב כל סטייק ולהדק אותם עם קיסם כדי למנוע מהם להחליק במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
בייקוןבייקון
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
8
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים את הסטייקים במחבת וצור עד השחמה, על 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להעביר את המחבת אל broiler ומבשלים עד בינוני-טוב, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
11
הסר סטייקים ממחבת ולתת לעמוד במשך 5 דקות. להחזיר את המחבת לצורב stovetop מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
12
מניחים את הצדפות במחבת לצרוב עד מבושל דרך, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הסר מהחום והנח בצד.
14
כדי לשרת, מניחים 2 כפות של רוטב Bearnaise במרכז צלחת עגולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברניזרוטב ברניז
15
מניחים סטייק במרכז הצלחת ומניחים 2 כפות נוספות של רוטב ברניז על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברניזרוטב ברניז
סטייק.סטייק.
16
מניחים צדפה על הסטייק ומכסים בקן תפוחי אדמה סגול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה סגולתפוח אדמה סגול
צדפותצדפות
סטייק.סטייק.
17
מפזרים עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
18
שלב את טרגון, שאלוט וחומץ יחד בסיר קטן על חום גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מפחית ב -50 אחוזים.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
שאלותשאלות
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
19
הסר מהחום והנח בצד.
20
לטאטא את החלמונים יחד בדוד כפול מעל חום בינוני עד שהם הופכים חיוורים להכפיל נפח, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
21
מקציפים בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד שכל החמאה משולבת. מסננים את הנוזל מתערובת שאלוט לתוך הרוטב לטאטא עד שכל המרכיבים משולבים במלואם. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים את השמן ב 350 מעלות F בסיר או סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
השתמש מבצעה roto לחתוך את תפוחי האדמה לתוך 4 גדילים רציפים דמוי אטריות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פסטהפסטה
3
מניחים את גדילי תפוחי האדמה בשמן, 1 גדיל בכל פעם ומטגנים עד פריך, באמצעות עכביש כדי לשמור על תפוחי אדמה בחבורה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
4
הסר מן השמן ולנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

8רצועותבייקון מעושן היקוריבייקון מעושן היקורי4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)פירורי לחם לא מלוחיםפירורי לחם לא מלוחים4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2(חוֹרֶף)סלרי קצוץסלרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית קצוצה דקעירית קצוצה דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטניםבשר סרטנים3חלמוניםחלמונים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק פילה מיניון בעובי 2 אינץסטייק פילה מיניון בעובי 2 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)עלי פטרוזיליה טריים קצוצים דקעלי פטרוזיליה טריים קצוצים דק11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל שחור גספלפל שחור גס2(יכול להיות או להרחיק)עלי מרז'ורם קצוצים טרייםעלי מרז'ורם קצוצים טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1(יכול להיות או להרחיק)טרי קצוץ עלי אורגנוטרי קצוץ עלי אורגנו4תפוחי אדמה סגולים פרואניים, קלופיםתפוחי אדמה סגולים פרואניים, קלופים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4צדפות צוללןצדפות צוללן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלות קצוצותשאלות קצוצות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט חתוכה לקוביותשאלוט חתוכה לקוביות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה מנוקבות ופרוסותפטריות שיטאקה מנוקבות ופרוסות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטרי קצוץ עלים טרגוןטרי קצוץ עלים טרגון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hay Shed Hill קלשון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne
 מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומה פירות שרדונה ללא השפעת אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופיים בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות זיפי נקי מאזנת את אופי הפרי המתוק וכתוצאה מכך חיך טרי ובהיר. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה unwooded לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.