. אם יש לך בצל, שמן צמחי, יין פורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. מתכונים דומים: פלפל קלוי פילה מיניון עם רוטב יין אדום בלסמי, פלפל קלוי פילה מיניון עם פורט יוס, ו פילה מצופה בגבינה כחולה עם תפוחי אדמה וקשיש תירס והפחתת יציאה.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל, השום והקורנית. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד בצל הוא רך. מערבבים במרק הבשר, מגרדים את כל חתיכות הבצל מתחתית המחבת, ולאחר מכן מערבבים ביין הנמל. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד התערובת צמצמה בערך 1/2 כוס. תניח בצד. זה יכול להיעשות גם מראש, וחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
יציאה
שום
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים שמן בברזל יצוק או במחבת בטוחה לתנור על חום גבוה. לצרוב סטייקים במהירות משני הצדדים עד חום, ואז למקם את כל המחבת לתוך התנור.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
5
סטייקים צלויים בתנור במשך כ 15 דקות עבור נדיר בינוני - עם טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C). אתה יכול להתאים את הזמן הזה כדי לאפשר את הסטייקים לסיים רק מתחת לרמה הרצויה שלך של doneness אם בינוני הוא לא מה שאתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מהתנור, והנח על תבנית אפייה. מערבבים יחד את פירורי פאנקו וגבינה כחולה. מעל כל סטייק עם שכבה של תערובת זו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
פאנקו.
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
מחממים את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים סטייקים תחת המטגן שחומם מראש עד ציפוי הגבינה הוא השחמה תוסס. 3 עד 4 דקות.