פילה מיניון עם פטריות ורוטב פינו נואר
פילה מיניון עם פטריות ורוטב פינו נואר נטול גלוטן, וקטוגני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מאוכלרשת דורשת רצועות בייקון, חמאה, פטריות ורוזמרין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. רוטב חמוציות עם פינו נואר, רוטב חמוציות פיקנטי עם פינו נואר, ו סלמון עם רוטב פינו נואר-ברי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מתבלים את שני צידי הפילה מיניון בנדיבות במלח ופלפל. עוטפים חתיכת בייקון סביב דפנות כל סטייק ומאבטחים בעזרת חוט קצבים. במחבת גדולה וכבדה בתנור מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט מעשנים.
מניחים את הסטייקים בתבנית החמה ומבשלים עד שהם צרובים היטב בצד 1, כ -3 דקות. הופכים את הסטייקים, צריך להיות קרום נחמד מעל.
מוסיפים את הפטריות, השום והרוזמרין; תן לכל דבר ערבוב טוב.
מעבירים את התבנית לתנור. צולים 10 עד 12 דקות או עד שהסטייקים מבושלים בינוני-נדיר.
מוציאים את הסטייקים, הפטריות והרוזמרין לפלטה; מכסים כדי להתחמם. מחזירים את התבנית לכיריים על אש בינונית-גבוהה. מתפיחים עם היין, מגרדים את כל החלקים הטעימים בתחתית התבנית.
מערבבים פנימה את הדמי-גלאס, תוך ערבוב לאיחוד.
מחזירים את הסטייקים והפטריות לתבנית ומצפים ברוטב התבנית. מסיימים עם כמה כפות חמאה כדי שיהיה עשיר.
שים את הסטייק והפטריות על 2 צלחות הגשה וחתך את חוט הקצב מהפילה.
יוצקים מעל את רוטב היין ומקשטים כל צלחת עם ענף רוזמרין קלוי.