קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

פילה מיניון עם פטריות ורוטב פינו נואר

פילה מיניון עם פטריות ורוטב פינו נואר
פילה מיניון עם פטריות ורוטב פינו נואר נטול גלוטן, וקטוגני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מאוכלרשת דורשת רצועות בייקון, חמאה, פטריות ורוזמרין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. רוטב חמוציות עם פינו נואר, רוטב חמוציות פיקנטי עם פינו נואר, ו סלמון עם רוטב פינו נואר-ברי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מתבלים את שני צידי הפילה מיניון בנדיבות במלח ופלפל. עוטפים חתיכת בייקון סביב דפנות כל סטייק ומאבטחים בעזרת חוט קצבים. במחבת גדולה וכבדה בתנור מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה מיניוןפילה מיניון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הסטייקים בתבנית החמה ומבשלים עד שהם צרובים היטב בצד 1, כ -3 דקות. הופכים את הסטייקים, צריך להיות קרום נחמד מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטריות, השום והרוזמרין; תן לכל דבר ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מעבירים את התבנית לתנור. צולים 10 עד 12 דקות או עד שהסטייקים מבושלים בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים את הסטייקים, הפטריות והרוזמרין לפלטה; מכסים כדי להתחמם. מחזירים את התבנית לכיריים על אש בינונית-גבוהה. מתפיחים עם היין, מגרדים את כל החלקים הטעימים בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מערבבים פנימה את הדמי-גלאס, תוך ערבוב לאיחוד.
8
מחזירים את הסטייקים והפטריות לתבנית ומצפים ברוטב התבנית. מסיימים עם כמה כפות חמאה כדי שיהיה עשיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שים את הסטייק והפטריות על 2 צלחות הגשה וחתך את חוט הקצב מהפילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
יוצקים מעל את רוטב היין ומקשטים כל צלחת עם ענף רוזמרין קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)