פילה פורל שקדים עם Samphire עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1022 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך מעט קמח, חמאה, פסחא 2007: פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו פורל ים עם samphire, שרימפס בעציץ & לימון, פילה פורל אפוי, ו פילה פורל פרמזן אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את samphire בקערה גדולה של מים מתוקים במשך 1-3 שעות, שינוי המים כל חצי שעה בערך (זה כדי להפחית את המלוחות שלה). אני חושב שלי יש כ -90 דקות סבלנות היא לא אחת ממעלותיי הרבות!יש לשטוף ולייבש את פילה פורל. אם יש לך זמן, להסיר את העצמות בסדר עם פינצטה. זה נשמע כמו מטלה אבל זה לא לוקח כל כך הרבה זמן והם קלים למצוא את כל מסודרים בצורה מסודרת בקו ישר עם הקצוות מזדקר עבור תופס קל.טוסט שקדים flaked במחבת לא מקל על חום מתון עד שהם מתחילים להפוך חום בקצוות לצפות בהם מקרוב כי הם לשרוף בקלות!להביא סיר גדול של מים מתוקים לרתיחה מהירה, לזרוק את samphire סחוט בו לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
Samphire
( 23)
למריחה על טוסט אם רוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים מספיק חמאה כדי לכסות בנדיבות את הבסיס של המחבת שלך. מעט אבק פילה דגים עם קמח וכאשר החמאה מבעבעת להניח אותם, העור בצד למטה, במחבת. מבשלים במשך דקה בערך, עד הקצוות הם ורודים חיוורים ומרכז הפילה הוא עדיין בצבע אלמוגים. תהפוך אותם ותבשל עוד 30 שניות.צלחת פורל טפטוף כל פילה עם החמאה שנותרה במחבת, כמו גם שפריץ של מיץ לימון. למעלה כל פילה עם שקדים קלויים ומגישים ליד samphire. אתה יכול לטפטף את samphire עם חמאה, אבל אני פשוט נתתי לי שפריץ של מיץ לימון. בעוד כל זה קורה, אני גם קלוי כמה תפוחי אדמה חדשים בתנור עם שמן זית, שום ורוזמרין אתה יכול לראות אותם ברקע של התמונה שלי.ראה מה כמה בלוגרים אחרים היו לומר על samphire כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן.יותר טעים בשבילך!סלמון מטוגן על כרוב, בטטה ורימון
מרכיבים שתצטרך
פורל
תפוח אדמה חדש
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 שאלוט, מגורר או טחון
רימון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
Samphire
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כרוב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
פילה סלמון חריף עם סלסה עשב טרי
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
סטייק דלעת אפוי עם גבינה ועשבי תיבול
מרכיבים שתצטרך
דלעת Pattypan
רוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.