פילה צהוב טרי עם לימון וג'ינג'ר
פילה צהוב טרי עם סיד וג'ינג'ר דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פילה צהוב, חמאה, עלי פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פירות טריים מעורבים עם לימון וג'ינג'ר, סנאפר אדום מאודה עם זנגביל טרי מתכון ליים, ו סלט פירות טרי עם לימון-סירופ ג'ינג'ר.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. העונה yellowtail עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מחממים מחבת לא דביקה, עטופה בשמן זית.
מוסיפים את yellowtail, צד הבשר למטה, ומבשלים עד חום, על 2 או 3 דקות. הפוך את הדג והכניס את המחבת לתנור במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והעביר את הדג לצלחת חמה.
יוצקים כל שמן עודף מן המחבת.
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, גרידת הדר וג ' ינג ' ר וקמח, על אש נמוכה, במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין ואת deglaze המחבת. להפחית את הנוזל בחצי, ולאחר מכן להוסיף את הקרם הכבד. להפחית עד מעובה קלות.
מקציפים בחמאה, מיץ לימון ופטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. כפית את הרוטב על הדגים ומגישים.