קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פילה של ביף בורגיניון

פילה של ביף בורגיניון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה של ביף בורגיניון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 707 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, בשר בקר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 18 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון), ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון.

הוראות

1
עם סכין חדה, לחתוך את פילה לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מלח ופלפל הפילה משני הצדדים. במחבת גדולה, כבדה עם תחתית על חום בינוני-גבוה, לטגן את פרוסות הבשר בקבוצות עם 2 עד 3 כפות שמן עד השחמה בצד החיצוני ונדיר מאוד בפנים, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הפילה מהמחבת והנח בצד על מגש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
באותו מחבת, לטגן את הבייקון על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות, עד השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תסיר את הבייקון ותניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
מסננים את כל השומן, למעט 2 כפות, מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
Deglaze המחבת עם היין האדום ומבשלים על חום גבוה במשך 1 דקה, גירוד החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את מלאי הבשר, רסק עגבניות, טימין, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים חשופים על חום בינוני גבוה במשך 10 דקות. מסננים את הרוטב ולהחזיר אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים שנחשפו במשך 20 עד 30 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והירקות מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
עם מחית מזלג 2 כפות חמאה והקמח לתוך משחה ולטאטא אותו בעדינות לתוך הרוטב. מבשלים במשך 2 דקות כדי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
בינתיים, לטגן את הפטריות בנפרד ב 1 כף חמאה ושמן 1 כף במשך כ 10 דקות, עד השחמה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
12
מוסיפים את פילה פרוסות בקר, את הפטריות, ואת הבייקון למחבת עם ירקות ורוטב. מכסים ומחממים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות. אל תבשל יותר מדי. מתבלים, טועמים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי