קושיבינוני
מוכן ב36 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פילה של בשר בקר au Poivre

פילה של בשר בקר au Poivre
פילה של בשר בקר au Poivre נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר, פלפל טחון גס, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פילה של בשר בקר Au Poivre, פילה של בשר בקר au Poivre, ו פילה של בשר בקר au Poivre.

הוראות

1
מניחים את הפילה על לוח ומטפחים אותם יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מפזרים את הפילה במלח ולאחר מכן לחץ על הפלפל השחור באופן שווה משני הצדדים. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מחממים 1 1/2 כפות של החמאה והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה כמעט מעשנת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הסטייקים במחבת ומורידים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מטגנים את הסטייקים במשך 4 דקות בצד אחד ולאחר מכן במשך 3 דקות בצד השני, עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
הסר את הסטייקים למגש הגשה ולכסות בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בינתיים, יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
9
מוסיפים את מרק הבשר ומבשלים על אש גבוהה במשך 4 עד 6 דקות, עד מופחת בחצי, גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים 2 דקות נוספות. את החום, מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קוניאקקוניאק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מגישים את הסטייקים חמים עם הרוטב נשפך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה