פילה של בשר בקר au Poivre
פילה של בשר בקר au Poivre נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר, פלפל טחון גס, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פילה של בשר בקר Au Poivre, פילה של בשר בקר au Poivre, ו פילה של בשר בקר au Poivre.
הוראות
מניחים את הפילה על לוח ומטפחים אותם יבש עם מגבות נייר.
מפזרים את הפילה במלח ולאחר מכן לחץ על הפלפל השחור באופן שווה משני הצדדים. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מחממים 1 1/2 כפות של החמאה והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה כמעט מעשנת.
מניחים את הסטייקים במחבת ומורידים את החום למדיום.
מטגנים את הסטייקים במשך 4 דקות בצד אחד ולאחר מכן במשך 3 דקות בצד השני, עבור מדיום רייר.
הסר את הסטייקים למגש הגשה ולכסות בחוזקה בנייר אלומיניום.
בינתיים, יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת סאוט.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים את מרק הבשר ומבשלים על אש גבוהה במשך 4 עד 6 דקות, עד מופחת בחצי, גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים 2 דקות נוספות. את החום, מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה 1/2 כפית מלח.
מגישים את הסטייקים חמים עם הרוטב נשפך על גבי.