פינוקי דגני תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פינוקי דגני תות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם תותים מיובשים בהקפאה, דבש, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תותים-בננה דגנים פינוקים, פינוקי דגנים אני, ו פינוקי דגני קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל קל שני מחבתות מאפין 12 כוס ומרית גומי עם ספריי בישול.
מפזרים כמה כתוש תותים קפואים לתוך החלק התחתון של כל כוס מאפין; להפריש.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הדבש, מרשמלו, וניל ומלח; מערבבים עם מרית גומי עד נמס לחלוטין.
מוסיף את הדגנים ואת התותים הכתושים הנותרים הקפואים ומערבבים עד incorporated.
מחלקים את התערובת בין מחבתות מאפין מוכן, בחוזקה לארוז אותו; תן להגדיר, על 20 דקות. בעדינות להוציא את הסירים. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.