פיניה קולדה טארט
טארט פינה קולדה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם עמילן תירס, חלב, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פאי פינה קולדה, פינה קולדה., ו פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום עוגה במחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת. קצה לקצץ במידת צורך. זין עם מזלג.
אופים 9 עד 11 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר קורנפלור. בקערה קטנה, מערבבים קרם קוקוס, חלב וחלמון ביצה; ומערבבים בהדרגה לתערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. הכה בחמאה ו 2 כפות רום עם מקציף חוט. מגניב בטמפרטורת החדר 1 שעה.
יוצקים פאי מקורר מילוי לתוך קליפת טארט אפוי. מסדרים פרוסות אננס בתבנית דקורטיבית על מילוי. בקערה קטנה למיקרוגל, ריבת מיקרוגל נחשפה על 20 שניות גבוהות. מערבבים ב 1 כף רום; לערבב היטב עם מזלג.
מפזרים קוקוס קלוי. מקררים עד ההגשה.