פיסטוק-פיגי ביסקוטי
גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אפייה, תאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיסטוק ביסקוטי, פיסטוק ביסקוטי, ו פיסטוק ביסקוטי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים תמצית אניס או סמבוקה 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 113 פלפל האבנרו תאנים מיובשות, (כ 6 גדול), גבעולים הוסרו, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ 2 larges (חלקית &) 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) זרעי שומר שלמים 532 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 1 אוראו ממולאים כפולים גרידת לימון מגוררת טרי 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פיסטוקים מופגזים 0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 8 קרום: פירורי קרקר גרהם (1 מקל) חמאה לא מלוחה 1 אוראו ממולאים כפולים תמצית וניל טהור יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו. קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto