פיצה אי גדולה
פיצה האי הגדול יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך בצל מרוסק, מים חמים, נתחי אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, אי ריבה, ו אי Kielbasa.
הוראות
מוסיפים מים חמים לשילוב שמרים וסוכר בקערה גדולה; מערבבים.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים 3 כוסות קמח 3 כף. שמן עד התערובת יוצרת בצק רך.
מניחים על משטח עבודה זרועים קמח שנותר. ללוש בצק עד חלקה וגמיש; צורה לכדור.
מניחים בקערה גדולה נפרדת מוברש עם השמן שנותר; להפוך את הבצק. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל נפח.
תנור חום 232°. ספריי אפייה עם ספריי בישול; מפזרים קמח תירס.
מניחים בצק על תבנית אפייה מוכנה; לטפוח לתוך מלבן 13x9 אינץ'.
אופים 5 דקות.; מורחים עם רוטב ברביקיו; למעלה עם כל שאר החומרים למעט כוסברה.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמסה. למעלה עם כוסברה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון