פיצה אלפרדו תרד
פיצה אלפרדו תרד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 24 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פטריות, קרום פיצה לא אפוי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 92%. נסו פיצה אלפרדו תרד, תרד בגריל-פיצה אלפרדו, ו תרד פרושוטו אלפרדו פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים קרום פיצה על גבי ניירות אפייה או מחבתות פיצה.
מניחים את רוטב התרד והאלפרדו בסיר, ומחממים על אש בינונית. מערבבים מדי פעם.
מורחים 1כף שמן זית על כל קרום פיצה. כף מחצית מהאלפרדו והתרד על כל קרום, ואז סדר לבבות ארטישוק מעל שכבת הרוטב. מעל כל פיצה מחצית מגבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מפזרים מעל פטריות וזיתים שחורים.
אופים פיצות אחת אחת במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהתחתית משחימה יפה.