פיצה אספרגוס, תפוחי אדמה ופילדלפיה פיצריה
פיצה אספרגוס, תפוחי אדמה & פילדלפיה פיצריה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מתכון לבצק פיצה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו פיצה פיצריאנית אונו, פיצה פיצ'רית אונו של עורות, ו פיצה פפרוני בסגנון פיצריה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 15 דקות. או רק עד למכרז. (לא לבשל יתר על המידה.)
מסננים תפוחי אדמה; לשטוף עם מים קרים להתקרר לחלוטין.
מסננים תפוחי אדמה שוב; לחתוך לפרוסות דקות.
מגלגלים בצק פיצה פרמזן מושלם לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. לחץ על החלק התחתון של 12 אינץ ' פיצה פאן ריסס עם ספריי בישול, מתיחה בצק לפי הצורך כדי להתאים.
בואו לעמוד 10 דקות. בינתיים, לערבב שום ושמן.
מורחים פיצה קרום עם חצי שמן שום; למעלה עם חצי בצל ומוצרלה. לזרוק אספרגוס עם שאריות שמן שום; מורחים על פיצה. למעלה עם תפוחי אדמה, פרמזן וגבינת שמנת, שבור לחתיכות.
אופים 15 עד 18 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב.