המתכון אספרגוס, פיצה תפוחי אדמה & פילדלפיה פיצריה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 8 דקות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. אם יש לך חניתות אספרגוס, גבינת שמנת פילדלפיה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פיצה אספרגוס, תפוחי אדמה ופילדלפיה פיצריה, פיצה פיצריאנית אונו, ו פיצה פיצ'רית אונו של עורות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 15 דקות. או רק עד למכרז. (לא לבשל יתר על המידה.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
3
מסננים תפוחי אדמה; לשטוף עם מים קרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
4
מסננים תפוחי אדמה שוב; לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
5
מגלגלים בצק פיצה פרמזן מושלם לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. לחץ על החלק התחתון של 12 אינץ ' פיצה פאן ריסס עם ספריי בישול, מתיחה בצק לפי הצורך כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
פרמזן
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
6
בואו לעמוד 10 דקות. בינתיים, לערבב שום ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
7
מורחים פיצה קרום עם חצי שמן שום; למעלה עם חצי בצל ומוצרלה. לזרוק אספרגוס עם שאריות שמן שום; מורחים על פיצה. למעלה עם תפוחי אדמה, פרמזן וגבינת שמנת, שבור לחתיכות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.