פיצה ארוגולה עם ביצים שלוקות
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: טוסט אבוקדו עם ביצים עלומות, ארוגולן וזאטר, סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות, ו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה.
הוראות
פרוס בצק פיצה על תבנית אפייה מצופה קלות בתרסיס בישול; מניחים בתנור מתחמם.
אופים כמו תנור מתחמם במשך 7 דקות.
שלב את ריקוטה ו 1/4 כוס רומנו.
הסר מחבת מהתנור. במהירות להפיץ תערובת גבינה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות. החזירו מחבת לתנור ואפו במשך 5 דקות.
בעוד פיצה אופה, מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים.
מוסיפים חומץ. לשבור כל ביצה לתוך כוס פודינג, ויוצקים בעדינות למחבת. מבשלים 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness. בזהירות להסיר ביצים מחבת באמצעות כף מחורץ.
שלב ארוגולה, נשאר 1/4 כוס גבינת רומנו, ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה; לזרוק היטב. פיצה למעלה עם תערובת ארוגולה וביצים; מפזרים פלפל.