פיצה ארטישוק-סרטן
פיצה קראב-ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2245 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 96 גרם של שומן כל אחד. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, בשר סרטנים וסחוס שהוסרו, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מטבל סרטן וארטישוק, מטבל סרטן וארטישוק, ו ארטישוק ומטבל סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מעט מחבת פיצה.
מרדדים בצק פיצה על משטח מקומח למעגל 14 או 16 אינץ'; מניחים על מחבת פיצה.
מפזרים בצק עם פתיתי פלפל אדומים, ואז למעלה באופן שווה עם סרטן וארטישוקים.
טפטוף עם שמן זית, ואז מפזרים שום, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והקרום כבר לא בצקי, כ -20 דקות. הגדר תנור כדי לצלות, ולבשל פיצה במשך 5 דקות יותר עד הגבינה החלה חום.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.