פיצה באל פאסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לאל פאסו Pizzan. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2848 קלוריות, 151 גרם חלבון ו 147g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך רוטב מרינרה, פיצה קרום, צ'ילי poblano, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: El Paso Pico de Gallo, מרק שעועית אל פאסו, ו קציצות הודו בגריל באל פאסו.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד הבשר משחימים ומתפוררים, כ 10 דקות. בשר העונה עם כמון, פלפל צ 'יפוטלה, אבקת צ' ילי אנצ ' ו, ומלח. מערבבים בפרוסות פלפל poblano ובצל ירוק; מבשלים עד מיצי בשר קרמל על בשר ופלפלים.
להחזיק מגבת נייר עם מלקחיים ולהשתמש בו כדי לנגב את המחבת נקי של שומן עודף. להטות את המחבת כדי לקבל ככל האפשר.
יוצקים רוטב מרינרה לתערובת בשר וממשיכים לבשל ומערבבים עד רצועות פלפל רך מעט, 2 עד 3 דקות יותר.
רול פיצה קרום לתוך מלבן גדול על משטח עבודה משוריין ומניחים על תבנית אפייה גדולה בעדינות מאובקת בקמח. השתמש מלקחיים כדי לבחור רצועות פלפל מן הרוטב ולהפיץ אותם באופן שווה על הקרום; להפיץ את שאר רוטב בשר על הקרום.
מורחים גבינת pepperjack מעל.
מניחים פיצה על החלק התחתון של התנור שחומם מראש ואופים במשך 6 דקות. להעביר פיצה לאמצע התנור; להמשיך לאפות עד קרום פיצה הוא השחמה וגבינה מבעבע ונמס, 8 עד 10 דקות יותר.
הסר פיצה מחבת והחלק פיצה על מדף קירור כדי למנוע קרום מלהיות רטוב. מגניב במשך כ 10 דקות לפני חיתוך.