פיצה בגריל עם טופו מעושן ופלפלים אדומים קלויים
גשו לסופר וקנו טופו, עגבניות משומר, פלפלים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם טופו מעושן ופלפלים אדומים קלויים, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו.
הוראות
כדי להכין בצק, להמיס סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח, 1 כף שמן, 1 כפית מלח; מערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק.)
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הבצק מוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
כדי להכין רוטב, חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות או עד הרוטב הוא עבה. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
אגרוף הבצק למטה. לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים; עובדים עם מנה אחת בכל פעם; מעצבים כל אחד לכדור (מכסים את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש.)
גלגל כל כדור לתוך מעגל 6 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה מצופה בתרסיס בישול. בצק מעייל קל עם ספריי בישול; מכסים בניילון נצמד.
חותכים פלפלים לחצי lentghwise; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות.
מניחים סיבובי בצק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות או עד השחמה קלה. הפוך את הבצק.
מורחים 1/3 כוס רוטב עגבניות על כל סיבוב בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים 1/3 כוס טופו ו 1/4 כוס גבינה באופן שווה על כל פיצה. מחלקים רצועות פלפל באופן שווה בין פיצות. סגור מכסה גריל; גריל 2 דקות או עד גבינה נמסה.