פיצה בגריל עם ריבת תאנים, פרושוטו, גבינה כחולה וארוגולה
המתכון פיצה בגריל עם ריבת תאנה, פרושוטו, גבינה כחולה, ארוגולן מוכן בתוך כ 4 שעות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך ארוגולה, שמן צמחי, ריבת תאנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוף בגריל, ארוגולה, פיצה עם גבינה כחולה., פטוצ'יני עם גבינה כחולה, ארוגולה וקריספי פרושוטו, ו פיצה בגריל עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
יש בצק פיצה מכוסה ומוכן להפלגה.
הכינו אש חמה בגריל פחם או חיממו מראש את המבער המרכזי של גריל גז גבוה ואת מבערי הקדמי והאחורי או הצד עד בינוני-נמוך.
מניחים את ריבת התאנה, פרושוטו, גבינה כחולה, וארוגולה ליד הגריל, מוכן לראש הפיצה.
אבקת בנדיבות קליפת פיצה או תבנית אפייה גדולה ללא מסגרת עם קמח ולאחר מכן קמח תירס. לשטח את הבצק על משטח עבודה משוריין בכבדות, זרועים כמה כפות של קמח תירס על הקמח. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק למעגל בקוטר 12 עד 13 אינץ'. הבצק צריך להיות בעובי של סנטימטר. אם הבצק מתכווץ בחזרה בקצוות, בעדינות למתוח אותו ביד, להיזהר לשמור על הבצק עובי אחיד. (הבצק לא צריך להיות מעגל מושלם; למעשה, מעגל בצורת מוזר נותן את הפיצה מראה כפרי יפה.)
שימוש בידיים ועבודה מהירה, להרים ולהעביר את הבצק לקליפת פיצה או תבנית אפייה. תן לקליפה או לסדין כמה שייקים קדימה ואחורה כדי לוודא שהבצק לא נדבק.
מברשת מתלה הגריל בנדיבות עם שמן להחליק את הבצק על מרכז מתלה הגריל, באמצעות תנועה מהירה מאונן עם הזרוע שלך. אם חלק כלשהו של הבצק מתקפל על עצמו, להשתמש זוג מלקחיים כדי לפתוח אותו. מיד לכסות את הגריל. גריל עד צורות קרום וסימני גריל אור מופיעים, 1 עד 2 דקות.
באמצעות קליפת פיצה או תבנית אפייה, להפוך את קרום הפיצה מעל ולמשוך אותו מהגריל. לכסות את הגריל תוך הוספת תוספות. (אם באמצעות גריל פחם, לגרוף חלק מהפחם לצד אחד כדי ליצור קטע קריר יותר. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את המבער המרכזי בינוני.)
מורחים את ריבת התאנה באופן שווה על הקרום החרוך קלות, משאיר גבול 1 אינץ'. תפזר את הפרושוטו למעלה. באופן שווה להפיץ את הגבינה הכחולה על פרושוטו. תחליקי את הפיצה בחזרה על הגריל לכיוון האזור החם, אבל לא ישירות מעליו. מכסים את הגריל ואופים את הפיצה עד להשחמה יפה ופריך בתחתית ובקצוות והגבינה נמסה, כ -7 דקות. בדוק את הפיצה לאחר כ -3 דקות. אם הפיצה היא בראונינג מהר מדי, להחליק אותו לחלק הקריר של הגריל כדי לסיים את האפייה.
הסר כל עודף קמח וקמח תירס מן קליפת פיצה או תבנית אפייה ולהשתמש בו כדי להעביר את הפיצה ללוח חיתוך. להפיץ את ארוגולה באופן שווה על הפיצה. פורסים את הפיצה לחתיכות ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;