פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן
הפיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן יכולה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 481 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך אבקת פסיליום קליפות, ביצה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, שונה ג'יימס אהרן קינואה-פלפלים ממולאים, ו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, קליפת פסיליום, שמרים, סוכר, ומלח בקערה של מערבל לעמוד. עם מערבל דוכן פועל, להוסיף את הביצה ושמן.
לאט לאט, טפטוף במחצית המים ולהמשיך לערבב את הבצק.
יוצקים יותר מים ומערבבים עד שיש לך כדור דביק של בצק כי צונח מהמשוט כאשר אתה עוצר את המיקסר. אין להוסיף עוד קמח. ענפים ללא גלוטן הם רטובים יותר מענפי גלוטן.
שים את הבצק לקערה משומנת קלות.
תנו לבצק לעלות עד שהמרקם ישוחזר למשהו קרוב לבצק פיצה מסורתי, 1 עד 2 שעות.
תשמן את הידיים שלך שוב. בעדינות להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח.
חותכים אותו ל 6 חתיכות שוות וליצור אותם לכדורים. לכסות אותם עם מטלית לחה ולתת את הבצק לנוח עוד 30 דקות.
תדליק את הגריל. קבל את זה חם כמו שאתה יכול. (אם יש לך מדחום על הגריל שלך, זה צריך לקרוא מעל 371°.)
מרדדים את כל כדורי הבצק לתוך סגלגל כ 6 אינץ ' ארוך. (זה עשוי לעזור לגלגל אותם בין 2 חתיכות של נייר קלף משומן קלות, כדי למנוע דבק.)
מניחים את סגלגל הבצק, צד השמן למטה, על הגריל. חזור עם הבצק הנותר. (אם יש לך גריל קטן, ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.)
שים את המכסה על הגריל ומבשל עד לתחתית הפיצות נקבעים ויש להם סימני גריל, 4 עד 6 דקות. משוך את קרום הפיצה מהגריל.
זה המקום שבו אתה העליון הפיצות שלך. כמובן, אתה יכול להשתמש בכל דבר. עם זאת, אני אוהב לשמור את זה פשוט.
מברישים את הגריל עם שמן זית כתית מעולה ורוטב עגבניות ומניחים את הפיצות בחזרה על הגריל למשך 3 דקות.
תוסיף קצת מוצרלה טרייה שקרעת עם הידיים. סגור את השער של הגריל ותן לפיצות לבשל עד שהמוצרלה נמסה. קחו את הפיצות מהגריל וזרקו עלי בזיליקום טריים וקמצוץ מלח כשר.
הערה: אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות את זה בלילה לפני שאתה רוצה לבשל אותו, עם מים קרים, ולשים אותו במקרר.
תן לבצק להגיע לטמפרטורת החדר לפני שאתה צולה אותו. אתה יכול להוציא את חתיך של בצק לעשות פיצה קטנה בכל לילה במשך שבוע. פיצה זה גם אופה גדול בתנור. הגדר את התנור שלך על גבוה ככל שהוא יכול ללכת להתחמם במשך 30 דקות. אם יש לך אבן פיצה, בבקשה לשים אותו לפני שאתה מפעיל את התנור. אתה יכול להשתמש במגש פיצה, פיסת נייר קלף גדולה, או לשים את בצק הפיצה ישירות על אבן הפיצה. השתמש בחצי מהבצק המתכון הזה מניב לפיצה בגודל 12 אינץ'.