פיצן בסגנון הוגי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 1168 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, עגבניות מיובשות, מלח ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו הוגי עוף, תבשיל הוגי, ו הוגי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
1
אגרוף למטה למתוח בצק פיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
אגרוף
2
מזלפים שמן זית על שני הצדדים ומפזרים מעט מלח ים. לשפשף היטב, אבל לא להרוות עם שמן. צולים בצק פיצה כ -1 1/2 עד 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מורחים טפנד או צ ' אטני דק על קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
הניחו כמה פרוסות בשר נרפא מעל (בכל סדר או כמות) והגישו בטמפרטורת החדר.