תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצל ירוק & פרמזן ארוגולה Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1704 קלוריות. גשו לסופר וקנו קישואים, מלח, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: קישואים, בצל ירוק ופרמזן פיצה, פיצת אבטיח בגריל עם אוכמניות, פרמזן וארוגולה, ו פיצה פסטו מחיטה מלאה עם ארוגולן טרי ופרמזן.
הוראות
1
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוציאים מהתנור ומחלקים את רוב הברוקולי והקישואים בין שתי הפיצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים את רוב הפארם הנותר וחוזרים לתנור למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר שוב, מעל כל פיצה עם ארוגולה, מפזרים מלח, ולחזור לתנור במשך 5 דקות, עד ארוגולה יש רק נבול. למעלה עם Parm הנותרים לשרת.