קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן

פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן
פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1333 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מוצרלה, פונטינה, שמרים טריים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ביצים מקושקשות, ו סלמון מעושן ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור ומחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
על משטח מקומח קל, למתוח או לגלגל את הבצק לסיבוב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים את הבצק על קליפת פיצה כי כבר מאובקת עם קמח או סולת (אתה יכול גם למקם על גיליון עוגיות). מברשת קלה את פני הבצק עם שמן צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים על אבן הפיצה ואופים עד הקרקעית מתחילה להפוך חום זהוב, אבל הפיצה לא מבושל דרך, על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים מחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה מוסיפים את שמן הזית והחמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הביצים מקושקשות אבל עדיין רטוב למדי, על 4 דקות. הביצים יבשלו עוד בתנור ולכן חשוב לא לבשל אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהחום ולהסיר מהמחבת כדי לעצור את הבישול.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מורחים את הביצים על בצק הפיצה, משאירים גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות. לפזר את גבינת מוצרלה וגבינת פונטינה באופן שווה על הביצים. חזור לתנור ותבשל רק עד שהגבינה תימס ותוסס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעבירים למשטח מוצק. מסדרים את פרוסות הסלמון המעושנות על פני השטח של הפיצה, מכסים את כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מקשטים עם עירית קצוצה וביצי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
1 כף שמן זית כתית מעולה, בתוספת תוספת לצחצוח
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
14
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ודבש במים חמים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
במעבד מזון, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
16
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים, ואת 3/4 כוס המים הנותרים ולעבד עד התערובת יוצרת כדור. (בצק הפיצה יכול להתבצע גם במיקסר מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת מגיעה נקי הרחק הצדדים של הקערה ומתחיל לטפס את הוו הבצק).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי ללוש ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ומוצק. מכסים את הבצק במגבת נקייה, לחה ולתת לו לעלות במקום קריר במשך כ 2 שעות. (כאשר מוכן, הבצק ימתח כפי שהוא משך בקלילות).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
19
מחלקים את הבצק ל 4 כדורים, על 6 אונקיות כל אחד. עבודה כל כדור על ידי משיכת למטה הצדדים תוחב מתחת לחלק התחתון של הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא משוריין, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ומוצק, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ולתת לנוח 1 שעה. בשלב זה, הכדורים יכולים להיות עטופים פלסטיק ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
20
בסיר קטן, לשלב את שיני השום ושמן זית ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום, 10 עד 15 דקות. (אל תתנו את השום לקבל חום מדי או השמן יהיה טעם מריר.)
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
21
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר.
22
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומוסיפים לפחות 2 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מקררים במיכל מכוסה עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים או טריים פעיליםשמרים יבשים או טריים פעילים2ריבס, קצוץ טרי או קפואעירית קצוצה, לקישוטעירית קצוצה, לקישוט4largesביציםביצים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגופן מגורדגופן מגורד11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2(חוֹרֶף)ביצי סלמון, אופציונליביצי סלמון, אופציונלי57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלמון מעושן, לחתוך לפרוסות דקות מאודסלמון מעושן, לחתוך לפרוסות דקות מאוד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים, 105 עד 115 מעלות Fמים חמים, 105 עד 115 מעלות F1ראשכל ראש שום (כ 2 1/2 אונקיות, ציפורן מופרד קלופים)כל ראש שום (כ 2 1/2 אונקיות, ציפורן מופרד קלופים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין