פיצה ברביקיו בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו בגריל Pizzan. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. גשו לסופר וקנו חזיר, פלפל טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל איטלקי ברביקיו, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, פלפלים, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
לטגן עד ירקות מתרככים, על 2 עד 3 דקות.
על משטח מקומח, מגלגלים כל פיסת בצק למעגל 6 אינץ'.
מברישים את שני הצדדים של הבצק בשמן ומניחים ישירות על הגריל. סגור את הגריל למשך 1 עד 2 דקות, ואז הפוך ומבשל את הצד השני.
מברשת רוטב ברביקיו באופן שווה על כל פיצה.
מניחים ירקות מוקפצים וחזיר על גבי.
מפזרים מוצרלה ופרמזן ומניחים בחזרה על הגריל. סגור את המכסה במשך 2 עד 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.