קושימומחה
מוכן ב33 שעות
מנות10
ציון בריאות58
מגזין

פיצה בריסקט

פיצה בריסקט
פיצה דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 1134 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו ממרח אבוקדו, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 33 שעות. עם כפית ציון 82%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, בריסקט, ו בריסקט.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מטפטפים תבנית עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
במחבת בינונית מחממים מעט שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד להזהבה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מעבירים לצלחת.
6
מוסיפים עוד מעט שמן זית ואת הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
7
קולים עד להזהבה, 5 עד 7 דקות.
8
מעבירים לצלחת עם הבצל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מרדדים את קרום הפיצה הבסיסי למלבן דק ככל שהוא ילך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
יוצקים על סלסה עגבניות, ולאחר מכן להפיץ אותו דק על פני השטח של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
12
הניחו את פרוסות המוצרלה על כל החלק העליון, ואז הוסיפו את הבצל והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
הניחו את חזה הבקר המטוגן החם מעל החלק העליון. הקפד לקבל שפע של מיצים שם! זה יהפוך את הפיצה לטעימה במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקרבשר בקר
15
מפזרים את הבצל הירוק הפרוס ומגישים להומנואידים רעבים עם מנות קטנות של סלסה עגבניות נוספת. שמנת חמוצה וגוואקמולי טובים גם הם!
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
16
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
17
תן לעמוד כמה דקות.
18
במיקסר עם חיבור משוט, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד. לאחר מכן יוצקים פנימה את תערובת השמרים/מים ומערבבים עד לאיחוד פשוט והבצק מתאחד במסה דביקה. יוצרים את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מצפים קערת ערבוב נפרדת עם טפטוף קל של שמן זית, מוסיפים את כדור הבצק וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים אותה בצד למשך 1 עד 2 שעות, או מאחסנים במקרר עד שתזדקק לה. הערה: עדיף להכין את הבצק לפחות 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
20
שלב את קונסום הבקר, רוטב הסויה, מיץ הלימון, העשן הנוזלי והשום בתבנית צלייה גדולה (חד פעמי זה בסדר גמור).
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
עשן נוזליעשן נוזלי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
21
מניחים את החזה במרינדה, בצד השומן כלפי מעלה. מכסים היטב בנייר כסף. משרים במקרר למשך 24 עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
22
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
23
מבשלים את החזה במחבת המכוסה בנייר כסף עד למכרז מזלג, כ-40 דקות לקילו (6 עד 7 שעות).
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
24
מעבירים לקרש חיתוך, פורסים על התבואה ומחזירים את הפרוסות לנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
25
מגישים מיד, כפית את המיץ מעל הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
26
אתה יכול לאחסן את המחבת במקרר עד 2 ימים, או להקפיא לשימוש במועד מאוחר יותר. אם השומן נאסף ומתקשה בחלקו העליון, הסר וזורק.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)