קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פיצה גביני " Fundue

פיצה גביני
גשו לסופר וקנו ירקות חתוכים, גבינת פרמזן, רוטב פסטה של משפחת קלאסיקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל לחתוך פלדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלדה זנגביל לחתוך שיבולת שועל כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 דקות. נסו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, פיצה עם גבינה, ו Cheesy Pizza Mac (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים רוטב פסטה בקערה בינונית למיקרוגל; מכסים במגבת נייר. מיקרוגל על 1 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים בVELVEETA ופרמזן. מיקרוגל 2-1 / 2 דקות. או עד VELVEETA נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לאחר כל דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מגישים עם ירקות ומטבלים לחם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.