קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות100
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 306 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סלרי, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק דגים, מרק לוע דגים, ו מרק דגים פשוט.

הוראות

1
לטחון גס את כרישה, סלרי, שום, פטרוזיליה, כוסברה ופלפל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את השמן בסיר כבד רחב מעל בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את תערובת הקרקע לסיר ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים לסיר את חלקי הדגים עטופים בכותנה, עגבניות שימורים, תפוחי אדמה, יין, קאיין, ציפורן, עלי דפנה, פפריקה, זעפרן, מלח ומים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זעפרןזעפרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיף את הליקר, דגים ופלפל, ומבשלים עוד כמה דקות, רק עד הדג מבושל דרך. לחץ על cheesecloth לשחרר כמה שיותר נוזל לפני שאתה משליך. התאם את המרקם והתבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקרליקר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6
מוסיפים עלי שומר טריים לקישוט, אם תרצה בכך. עושה עשרות מנות בשפע.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים

מרכיבים

33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טרי לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי לפי הטעם9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר1(יכול להיות או להרחיק)פלפל קאיין, או יותר לפי הטעםפלפל קאיין, או יותר לפי הטעם4מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, לחתוך בשלישיםסלרי, לחתוך בשלישים1חבורה קטנה2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1קילוגרםדגים כשרים ללא עצמות, ללא עור כגון סלמון, אריח, או סנאפר לחתוך לקוביות 1 אינץדגים כשרים ללא עצמות, ללא עור כגון סלמון, אריח, או סנאפר לחתוך לקוביות 1 אינץ1חבורהפטרוזיליה שטוחהפטרוזיליה שטוחה1גדולמעבד מזון, סיר, cheesecloth או muslinמעבד מזון, סיר, cheesecloth או muslin4largesסגור שום, קלופיםסגור שום, קלופים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףקרקע קמצוץ גדולקרקע קמצוץ גדול4largesכרישה, פרוסכרישה, פרוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2largesתפוחי אדמה, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ '(או תת 1 שורש סלרי בינוני)תפוחי אדמה, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ '(או תת 1 שורש סלרי בינוני)1פלפל אדום, זרע וחתך לחתיכותפלפל אדום, זרע וחתך לחתיכות2צביטות גדולותזעפרןזעפרן1ראשוזנב 1 של סלמון גדול או כל דג גדול וכשר אחר, עטוף באופן רופף אך מאובטח בכותנהוזנב 1 של סלמון גדול או כל דג גדול וכשר אחר, עטוף באופן רופף אך מאובטח בכותנה12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם2בצל צהוב בינוני, קצוץ1/2 ליטר מים1/2 ליטר מים2(חוֹרֶף)anisette או arack (ודא ליקר הוא KFP)anisette או arack (ודא ליקר הוא KFP)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו